Două jucătoare a clubului confirmate la Lotul Național

Cu câteva zile în urmă , oficialii FRB au confirmat selectarea în Lotul Național a două jucătoare a clubului nostru , care la rândul lor vor participa la competiții internaționale importante .

Cu toate că baschetul feminin în orașul nostru este lăsată în derivă , nefiind nimeni dispus să ajute această ramură sportivă , clubul nostru o să continue să ofere jucătoare de valoare baschetului românesc .

Una dintre jucătoarele prezente la Lotul Național U17 este FARAGO MARIA , care este născută în anul 2003 și evoluează în două Campionate Naționale ,fiind vorba de categoria de junioare U18 și Liga Națională de Baschet , având evoluții constante la ambele echipe . Ea o să fie prezentă la București în perioada 5 – 12 Aprilie pentru un cantonament de pregătire în vederea participării la Campionatul Mondial rezervat vârstei până la 17 ani .

Farago Maria

Cealaltă jucătoare prezentă la Lotul Național U16 este Roșu Diana , născută în anul 2005 ( un an mai tânără la această categorie !) , care pe data de 10 Martie o să se afle la București pentru o pregătire de trei zile , după care o să se deplaseze cu echipa în Kosovo , participând la un turneu de patru meciuri , cu participarea selecționatelor Macedoniei , Kosovo , Bulgaria și Turcia .

Roșu Diana

Ambele au făcut parte din echipa clubul U16 , medaliate cu bronz în sezonul trecut .

Cu toate că aproape zilnic ne lovim de oameni care încearcă din răsputeri să obstrucționeze dezvoltarea clubului ROOKIES , prin diferite metode , noi privim viitorul pozitiv , iar aceste convocări la selecționatele țării ne comfirmă , că nu lucrăm degeaba , și poate ne și pricepem , având în vedere că suntem în așteptarea confirmării a altor două sportive născute în anul 2006 , fiind vorba de SZABO ALEXANDRA și GANEA ARIANA , ele fiind componentele echipei U14 a clubului nostru .

Așadar la ora actuală sunt două sportive confirmate la Lotul Național , la alte două suntem în așteptarea convocării , și nu putem să nu amintim de marea absență din echipele clubului de junioare și de senioare MANGRA ALEXANDRA , cu cele mai multe prezențe în meciuri oficiale a selecționatei țării , care se află în recuperare , după o accidentare la genunchi .

Le dorim baftă maximă celor 5 jucătoare , atât la echipele de club , cât și la Lotul Național !!!!

Attachment