Jucătoarele noastre în vederea Loturilor Naționale

Weekendul trecut , a fost organizat la Gheorgheni trialul de selecție , în vederea alcătuirii Lotului Național la categoria de vârstă 2006 . Clubul nostru a fost reprezentat de două sportive de la echipa U14 , fiind vorba de GANEA ARIANA și SZABO ALEXANDRA . Cele două sportive vor fi monitorizate de reprezentanții Perform Baschet pe tot parcursul anului , iar dacă reușesc să-și rezerve un loc printre primele 12 sportive din țară , probabil la vară vor participa la turnee internaționale .

Szabo Alexandra
Ganea Ariana

O altă sportivă care a fost prezentă la Lotul Național U15 în vara trecută , și a participat la meciuri oficiale internaționale este ROȘU DIANA , care la vară din nou o să fie prezentă la calificările pentru CE rezervat vârstei 2004 – 2005 .

Roșu Diana

Cea mai prezentă jucătoare la reprezentativele țării este Mangra Alexandra , care în ultimii doi ani , nu a pierdut nici o convocare , având la ora actuală mai multe meciuri internaționale jucate sub culorile naționale . În acest moment ea este accidentată , urmând un program strict de recuperare , acesta fiind cauza neparticipării ei la acțiunile din vară , dar suntem siguri că în momentul revenirii ei pe teren , o să-și recâștige locul în echipa națională .

Mangra Alexandra

Cea mai nouă posibilă prezență la Lotul Național U17 , care o să participe în această vară la Campionatul Mondial organizat la Cluj Napoca este FARAGO MARIA , care în urma evoluțiilor bune din Liga Națională de Baschet ( marcatoare a 20 pct în ultimul meci ) , a fost remarcată de antrenorii naționalei , și o să fie convocată la următorul trial .

Farago Maria

Aceste sportive au făcut primul pas spre marea performanță , dar cu speranța că sunt conștiente că fără multă muncă , din păcate o să le fie greu accederea în echipele alcătuite din cele mai bune 12 jucătoare la nivelul lor de vârstă .

MULTĂ MULTĂ BAFTĂ LOR !!!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)