Sezon încheiat / sezon nou

După doi ani chinuiți de pandemie , clubul a terminat un sezon de succes , la nivelele de juniori , unde a participat cu mai multe echipe , din care 11 jucătoare au fost selectate la Loturile Naționale , la diverse categorii de vârstă . După terminarea campionatelor , toate jucătoarele au avut vacanță în luna Iulie , iar de la începutul lunii August , au început pregătirea pentru sezonul 2022-2023.

Prima echipă , care a terminat sezonul regulat , a fost U20 , unde fetele sau clasat pe locul 5 , după un campionat puțin atipic . Din păcate FRB a anulat acest campionat în acest sezon , așadar 3 jucătoare care au trecut de vârsta de juniorat vor participa la Liga Natională 3×3 , și 4 la echipa U19 , și vor continua cariera sub culorile Universității , ele fiind împrumutate de clubul Rookies la Universitate . Celelalte componente de vârste mai mici , vor rămâne la club , și vor juca la categoria lor de vârstă .

Le dorim multă baftă !!!

Echipa U14 , după un sezon perfect , a participat la Turneul Final de la București , unde a ocupat locul 4 , cu numai două meciuri pierdute . Având în vedere că această echipă a fost formată din 4 fete de vârstă , și 8 mai mici , locul obținut de ele , este o performanță demn de notat . La această oră , ele au reluate antrenamentele , și se pregătesc pentru Campionatul Național U16 , cu speranța că după acest sezon , vor putea lupta pentru un loc pe podium .

Felicitări , și mult succes în noul sezon !!!

Când vine vorba de următoare echipă , cea de U13 , putem spune că fetele au fost la o victorie de titlul de campioane , având în vedere că tot campionatul au pierdut un singur meci !!!! Din păcate acel meci a fost în semifinale , contra campioanei ( Alexandria ) . În urma acestui rezultat , echipa a jucat finala mică , unde s-a impus la diferență mare , și a obținut un loc 3 binemeritat . După vacanța de vară , și ele și-au reluat pregătirile pentru sezonul următor la categoria U14 , unde se vor lupta din nou pentru titlu.

Felicitări , și baftă maximă sezonul următor !!!

Cele mai tinere fete care au participat în campionatul Ungariei ( la noi nu este campionat de vârsta lor ) , sunt componentele echipei U12 . Ele au jucat meciuri contra echipe de băieți , dar și de fete , în vederea formării lor pentru următorul sezon , unde vor participa la categoria U13 . La această categorie nu se ține cont de clasament , dar ceea ce putem spune , că aceste fete au bătut câteva echipe de băieți , și toate de fete . După terminarea sezonului din Ungaria , a urmat pentru ele Festivalul de Minibaschet , organizat de FRB , la Costinești , unde fetele au susținut 9 meciuri , din care au reușit să câștige 7 .

Le felictăm și pe ele , și le dorim mult succes !!!

Dintre toate echipele care au fost angrenate în campionate , vă prezentăm echipa care a câștigat supremația și respectul în toată țara …….. GALERIA . Cea mai frumoasă și înfocată . Au fost acolo lângă noi peste tot , au susținut echipele , au fost parte din noi ….. LE MULȚUMIM !!!!

Urmează un nou sezon pentru echipe , un sezon în care am decis să mergem doar noi , fără parteneriate . Din acest sezon am renunțat la parteneriatul cu Universitatea , rămânând doar colaborarea pe jucătoare . Singurul lucru nesigur rămâne să ne hotărâm , dacă pornim echipă la categoria U18 , sau o să avem încredere în alții să o facă , prin colaborare cu noi , doar că aceste colaborări au eșuat întotdeauna …...

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)