Cu 4 echipe la Turneu Final

Campionatul Național de Baschet a ajuns în ultimele faze la toate categoriile de vârstă . Clubul nostru participă cu PATRU echipe , miza fiind terminarea sezonului regulat pe un loc cât mai fruntaș a clasamentului .

U 15 este ultima echipa care și-a asigurat un bilet la Turneul Final , jucând săptămâna trecută ultimul turneu de calificare în orașul Sibiu . După înfrângerea din primul meci , a urmat confruntarea cu echipa locală , unde se juca calificarea în ultimul act al CN . După un meci foarte disputat , fetele noastre au pierdut la un singur punct , dar și cu acest rezultat , au fost calificate la TF de la Buziaș , în perioada 1 -5 Mai .

U 18 o să participe la TF B , organizat în orașul Brașov , în perioada 3 – 4 Mai . Echipa cu un efectiv redus pe tot parcursul CN , a fost foarte aproape de calificarea la TF A1 , și o să se lupte pentru un loc cât mai bun a clasamentului , jucând trei meciuri contra echipelor Brașovia Brașov , CSU Brașov și Miercurea Ciuc .

U 16 și U 13 vor participa în perioada 8 – 12 Mai la TF , locațiile fiind București și Sfântu Gheorghe . Pe fetele mai mari le așteaptă cinci meciuri , jucând contra tuturor echipelor calificate , iar după aceste rezultate o să se decidă ierarhia clasamentului final . La fetele mai mici sunt două grupe de 4 echipe , iar în grupa lor trebuie să câștige minimum două meciuri pentru accederea în semifinale , după care se vor întâlni cu celelalte echipe calificate din grupa paralelă .

Programul echipelor se găsește pe siteul oficial a clubului !

Mult succes echipelor !!!

Leave a Comment

(required)

(required)