Două echipe ale clubului în finale !!!

Zilele trecute FRB a anunțat posibilele perioade ale finalelor de Campionate Naționale la nivel de juniori . Dacă situația creată de pandemia Covid 19 o să se amelioreze , conducerea forului baschetbalistic românesc dorește reluarea jocurilor de baschet , la sfârșitul lunii August , cu participarea echipelor care se aflau pe primele 8 poziții ale clasamentului , în momentul întreruperii campionatelor .

Așadar , în urma deciziei FRB , clubul nostru o să se prezinte la două turnee finale , la categoriile U 13 ( liderul campionatului ) , și U 14 ( de pe locul 5 , din cauza unor erori ale arbitrilor , locul real fiind 3 ) . După multe turnee organizate majoritar la București , fetele noastre au dat dovadă de ambiție , și au demonstrat de-a lungul sezonului , că locul lor este în primele trei echipe de baschet ale țării , la categoria lor de vârstă .

Echipa U18 , lipsită de prezența liderei echipei Mangra Alexandra ( accidentată la începutul campionatului ) , se află pe locul 9 , cu câteva meciuri nedisputate , care putea aduce la finalul returului un loc 6 . Oprirea campionatului înainte de termen , condamnă echipa la necalificare la turneul final , și implicit la finalul sezonului regulat .

Finalul lunii August / începutul lunii Septembrie se dorește organizarea Festivalului Național de Mini și Babybaschet , o competiție rezervată sportivelor sub 12 ani , respectiv sub 10 ani . Clubul nostru dorește participarea la ambele categorii de vârstă , considerând că ambele echipe sunt pregătite să facă față la cerințele acestui nivel .

Cele cinci echipe nu au întrerupt activitatea în cele trei luni de când sportul este oprit , fiind îndrumate de antrenorii clubului , s-au antrenat online acasă , iar de când câteva restricții au fost ridicate , pot ieși în parcuri pentru a arunca la coș , așteptând cu nerăbdare reînceperea competițiilor .

La fel ca toată suflarea baschetbalistică , și noi așteptăm momentul în care o să putem să facem ceea ce ne place cel mai mult , să practicăm din nou sportul care ne-a adus atâtea bucurii și emoții , mai exact BASCHETUL .

După această lungă pauză , clubul ACS ROOKIES este pregătit să reia competițiile la toate nivelele , acumulând în această perioadă mai multă forță , regândind strategiile pentru viitorul apropiat .

Multă sănătate tuturor !!!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)