Primul pas spre Liga Națională

După terminarea campionatelor de junioare , a sosit momentul încheierii sezonului regulat și la senioare . După un sezon cu multe probleme , care s-a încheiat foarte modest pentru echipa ” mare ” , urmată de instalarea în funcție a noului președinte a Clubului Sportiv Universitar din orașul nostru , a început să se contureze un proiect de colaborare între ACS Rookies și CSU , în vederea refacerii imaginii , și construirea unei baze de jucătoare a secției de baschet feminin .

Cele două cluburi au ajuns la un acord pe un proiect cu o durată medie , având ca scop crearea unei echipe , bazate pe jucătoare tinere din pepiniera proprie , care să formeze baza echipei , iar în sezoanele următoare să fie completate și cu alte jucătoare , cu scopul de a ajunge la nivelul LNBF .

În prima fază , noua echipă va fi construită din 6-7 jucătoare de la echipa U18 , restul jucătoarelor vor fi cele care au mai jucat la Oradea în sezoanele trecute , iar altele vor fi transferate de la alte echipe .

Clubul nostru dorește să creeze o echipă de senioare , fanion a baschetului feminin orădean , ca tinerele noastre sportive să își dorească după terminarea anilor de juniorat , să ajungă să facă parte din acest proiect .

Așadar începând cu acest an competițional , echipa de senioare va porni sub sigla celor două entități .

Leave a Comment

(required)

(required)