U16 / Calificare în Final Four

Săptămâna trecută , echipa U 16 se afla la București , pentru a susține cinci meciuri , în vederea accederii în primele patru cele mai bune echipe din campionat .

În prima zi a turneului , fetele noastre au intrat timorate în teren , și după un joc modest , au cedat victoria echipei adverse la un punct diferență , după o repriză de prelungiri .

Nici a doua zi nu a adus victoria mult așteptată , pierzând și al doilea meci , în compania Champions București . După cele două eșecuri , șansele de calificare în Final Four erau destul de diminuate , singura posibilitate fiind câștigarea următoarelor partide .

Au urmat trei zile , cu trei meciuri perfecte din partea echipei noastre , terminând turneul numai cu victorii .

Așadar echipa este calificată de pe locul trei , la Final Four-ul de la București , iar în perioada 18 – 19 Mai vor susține două meciuri , miza fiind desemnarea campioanei naționale .

Prima întâlnire o să aibă loc Sâmbătă ( 18 . 05. ) , unde fetele vor juca în compania echipei Champions București , iar echipa câștigătoare o să fie prima finalistă , alături de învingătoarea din jocul dintre Bega Timișoara și CSU Brașov . Cele două echipe învinse , o să se lupte pentru medalia de bronz .

Multă baftă echipei !!!

Leave a Comment

(required)

(required)