U13 / Final de campionat

Săptămâna trecută , la Sfântu Gheorghe a avut loc Turneul Final rezervat echipelor U13 , cu participarea a opt cele mai bune echipe din campionat , una fiind reprezentanta clubului nostru .

Cele opt echipe au fost repartizate în două grupe de câte patru , jucând trei meciuri pentru accederea în semifinală , și după în finală .

Echipa a început foarte bine turneul , câștigând primele două meciuri , având foarte mari șanse la calificarea în primele patru echipe . Ultimul meci din grupă , contra echipei Dan Dacian București , a adus și prima , și singura înfrângere , la o diferență de 30 puncte . Între timp , în celelalte meciuri , a avut loc o răsturnare de situație neobișnuită între cele două echipe din București ( Dan Dacian și Olimpia ) , câștig de cauză având Olimpia București , la o diferență de 12 puncte . Acest rezultat le-a scos pe fetele noastre din lupta pentru medalie , fiind posibilă în ultimul meci doar o înfrângere la maximum 11 puncte , coșaverajul între cele trei echipei fiind total nefavorabil echipei noastre . Peste două zile , cele două echipe din București au disputat finala , Dan Dacian câștigând partida cu Olimpia la o diferență de 35 puncte .

Acestea fiind spuse , echipa a terminat campionatul pe locul 5 , un loc onorabil , având în vedere că patru din cele cinci meciuri disputate , au fost câștigate de fetele noastre .

Felicitări întregii echipe !!!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)