TF / după două zile

La Bucureşti şi Sfântu Gheorghe se desfăşoară în zilele acestea Turneele Finale la categoriile U13 şi U16 , unde clubul nostru este reprezentat de două echipe .

În capitală , echipa U16 , după două zile de confruntări , se află într-o situaţie dificilă pentru calificarea în primele patru echipe , pierzând primele două meciuri : la un punct după o repriză de prelungiri cu CSS 4 Lumina Bucureşti , şi la o diferenţă de 18 puncte , în partida cu ACS Champions Bucureşti .

Fetele mai au trei meciuri grele de jucat , şansele pentru calificare depinzând de victoriile din aceste partide.

La Sfântu Gheorghe , echipa U 13 , după două meciuri , se află pe prima poziţie din grupa în care au fost repartizate. Fetele mai au de disputat un meci astăzi , contra echipei ACS Dan Dacian Bucureşti , şi în cazul unei victorii , se califică mai departe în primele patru echipe , de pe locul 1 din grupă .

În acest moment echipa este aproape calificată în semifinale , câştigând primele două meciuri contra echipelor CS Olimpia Bucuresti şi ACS Sepsi Sic Sf Gheorghe .

Astăzi U16 joacă contra Admar Bucureşti , de la ora 13.00 , iar U13 de la ora 14.00 contra ACS Dan Dacian Bucureşti . Ambele meciuri se vor putea urmări live , pe pagina de FB a clubului .

Le dorim multă baftă celor două echipe !!!

Leave a Comment

(required)

(required)